Over mij

 

Toen mijn moeder jaren geleden te horen kreeg dat haar cholesterol te hoog was en ze daarvoor aan de cholesterolverlagers zou moeten (maar dat wilde ze niet) zijn we de zoektocht gestart naar alternatieven. 
We kwamen er achter dat het aanpassen van je leefstijl en ook je voeding heel veel gezondheidsvoordelen heeft.
Die ervaring was fantastisch!
 
Toen mijn kinderen diverse terugkerende klachten hadden en de zoveelste antibioticakuur voorgeschreven kregen dacht ik "kan dat nou niet anders?"
Voor mezelf was ik dus al lang aan de slag met gezonde voeding en leefstijl, maar voor een kinderlijfje werkt dat net even anders. Ik ben daarom de opleiding Kindervoedingscoach gaan doen. Een inmiddels heb ik van mijn passie voor een gezonde leefstijl mijn beroep gemaakt. Want een juiste basis om gezond op te kunnen groeien vind ik heel belangrijk. 


Ik ben Maartje, 42 jaar, moeder van twee jongens van 9 en 5. We vinden het heerlijk om in de bossen te zijn of een lekkere strandwandeling te maken. En op z'n tijd een spelletje of een potje voetbal, daar worden wij ook heel blij van!

Mijn missie is om kinderen zo gezond mogelijk op te laten groeien en jou de juiste handvaten te geven om dit toe te passen. Ik gun jou die ervaring dat gezonde voeding en een juiste leefstijl echt bijdraagt aan een gezonde ontwikkeling van een gezond lijf. Echt!